top of page
intelligent traffic solutions

INTELLIGENT TRAFFIC SOLUTIONS

ohjelmistoja sujuvampaan liikenteeseen

Yrityksestä

Conveqs Oy on älyliikenteen ratkaisuja kehittävä ohjelmistoyhtiö. Toteutamme ohjelmistoja mm. liikenteen ohjaukseen, hallintaan ja suunnitteluun. Tiimillämme on taustalla pitkä kokemus liikenteen mittauksesta, mallinnuksesta, ohjauksesta ja optimoinnista sekä yrityssektorilla että akateemisessa tutkimuksessa.

 

Kehitämme liikenteen ohjausta, joka ottaa huomioon kaikki kulkutavat ja pystyy kommunikoimaan ihmisten ja robottiajoneuvojen kanssa. Sovellamme uusinta sensoriteknologiaa, joita ovat muun muassa tutkat, kamerat ja ilmanlaatusensorit.

 

Missiomme on tuoda uusin teknologia liikenteen ohjaukseen ja ottaa huomioon liikenteen ohjauksen monet eri tavoitteet. Näitä ovat turvallisuuden ja sujuvuuden lisääminen sekä päästöjen ja melun minimoiminen.

 

Parhaillaan toimimme yhteistyössä Aalto-yliopiston ja Helsingin kaupungin kanssa Jätkäsaari Mobility Labin kehitystyössä. Kehitämme ohjelmisto- alustaa, joka huolehtii mm. tiedon keruusta, tiedon hallinnasta, avoimista rajapinnoista ja käyttöliittymistä.

logot.jpg

TIIMI

Kari.jpg

KARI KOSKINEN, CEO

Kari on työskennellyt ohjelmistokehityksen ja liikennesuunnittelun parissa yli 20 vuoden ajan. Hän on valmistunut TKK:n sähkö- ja tietoliikennetekniikan osastolta pääaineenaan automaatio ja systeemitekniikka. Uransa alussa Kari toimi vuosia tutkijana TKK:n Liikennelaboratoriossa ja Royal Institute of Technologyn liikennetutkimusyksikössä. Tutkimuksesta Kari siirtyi vajaaksi kymmeneksi vuodeksi RSM Ltd. -yrityksen teknologiajohtajaksi, ja johti yrityksessä älyliikenneratkaisujen tuotekehitystä Kalifornian Piilaaksossa. Karin kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat liikennemarkkinat, markkinainnovaatiot, tekoälyratkaisut, liikenteen mallinnus, ohjelmistoteknologiat  ja Internet of Things.

Man Hands On Keyboard

MICHAEL RYCHLIK, CTO

Michael on valmistunut fysiikan kandidaatiksi Essexin yliopistosta. Hän on tehnyt pitkän uran insinööritieteiden eri osa-alueilla. Osaamistaustaa ovat sulautetut järjestelmät (GEC, Cossor electronics), ohjelmistotuotanto (Zukem), tietoliikennetekniikka (Nokia, Nortel) ja ITS (Peek Traffic, Swarco). Viimeiset kymmenen vuotta Michael on työskennellyt johtavassa roolissa älyliikennehankkeissa Swarcolla (Omniview) ja RSM ltd:llä. Michaelin kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat ohjelmistokehitys, uudet ilmaisintekniikat, sulautetut järjestelmät, ja ohjelmistorajapinnat.

contact
Mobile Phone Mock-ups

YHTEYSTIEDOT

Conveqs Oy 

Punavuorenkatu 23 G 154

00150 Helsinki

kari@conveqs.fi

Y-tunnus: 2953931-7

bottom of page